VABILO NA DAN ODPRTIH VRAT VRSTNIH HIŠ V SOSESKI OREŠJE-PTUJ

Pridružite se nam v soboto, 17. junija 2023 na dnevu odprtih vrat vrstnih hiš “na ključ” v soseski Orešje, le 2 km iz centra mesta Ptuj!

Želimo vam omogočiti vpogled v hiše, ki ponujajo sodobno zasnovo, prostorne sobe, kakovostne materiale in vrhunsko opremo.

Imeli boste priložnost osebno doživeti udobje in visoko kakovost življenja v našem sodobnem naselju. Ogledali si boste lahko notranjost in zunanjost vrstnih hiš ter se srečali z našimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Ne zamudite priložnosti, da si ogledate načrte, slike in izveste vse o razpoložljivih enotah, velikostih in cenah.

Prisotni bomo od 9.00 do 16.00 ure in vam z veseljem pomagali pri raziskovanju ter odgovarjanju na vsa vaša vprašanja. Prepričani smo, da boste obisk dogodka zapustili navdušeni, ter si ustvarili jasnejšo sliko, zakaj je soseska Orešje popolna izbira za vaš dom.

Za zagotovitev termina Vas prosimo, da potrdite svojo udeležbo na dogodku tako, da pokličete na telefonsko številko 031 310 803 ali pišete na info@m-nepremicnine.si.

Vljudno vabljeni, veselimo se vašega obiska!